top of page
Patrick

PATRICK

Samen met Yvette ben ik OOGPUNT. Wij ontwikkelen alle projecten en formats.

Ik vind het mooi om aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen en ze vandaaruit mee te nemen en iets te leren, te verwonderen. Met humor en muziek natuurlijk.

Bij beroep vul ik vaak 'kindercabaretier' in, maar eigenlijk hoort daar sowieso nog bij: leraar, muzikant, theatermaker, filmer, acteur, editor, beatmaker, geluidsman, animator, planner, organisator... én enz.

Yvette
Eva

EVA

Ik doe Spraakwater Ridders bij OOGPUNT.

Naast het supertoffe Spraakwater Rap, ben ik op erg veel vlakken actief. Je kan mij gerust een duizendpoot noemen! Als muzikant ben ik actief en treed ik op onder de naam George Kush, waarmee ik samen met mijn band ieder podium omtover tot een festival. Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ. Genoeg te doen dus!

Linde

LINDE

Spraakwater Ridders en Spraakwater Rap.

Daarnaast produceer ik voor andere muzikanten, organiseer ik kleinschalige (dans)evenementen, presenteer en host ik verschillende (offline) programma's en coördineer ik sinds kort ook de Popronde in het mooie Den Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ. Genoeg te doen dus!

Sven

SVEN

Spraakwater Ridders.

Naast het supertoffe Spraakwater Rap, ben ik op erg veel vlakken actief. Je kan mij gerust een duizendpoot noemen! Als muzikant ben ik actief en treed ik op onder de naam a's en coördineer ik sinds kort ook de Popronde in het mooie Den Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ. Genoeg te doen dus!

Joël

JOËL

Spraakwater Rap

ast produceer ik voor andere muzikanten, organiseer ik kleinschalige (dans)evenementen, presenteer en host ik verschillende (offline) programma's en coördineer ik sinds kort ook de Popronde in het mooie Den Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ. Genoeg te doen dus!

JORIS rauw.png

JORIS

Naast het supertoffe Spraakwater Rap, ben ik op erg veel vlakken actief.

Als muzikant treed ik op onder de naam George Kush, waarmee ik samen met mijn band ieder podium omtover tot een festival. Ik produceer voor andere muzikanten, organiseer evenementen, presenteer en host verschillende programma's en coördineer de Popronde in het mooie Den Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ.

Lideres Eternos-0904.JPG

CASPER

Ik edit alle Spraakwater Rap clips vanuit mijn thuis in Colombia.

Naast het supertoffe Spraakwater Rap, ben ik op erg veel vlakken actief. Je kan mij gerust een duizendpoot noemen! Als muzikant ben ik actief en treed ik op onder de naam George Kush, waarmee ik samen met mijn band ieder podium omtover tot een festival. ramma's en coördineer ik sinds kort ook de Popronde in het mooie Den Bosch. Ohja, en als dat nog niet genoeg is, werk ik af en toe ook als begeleider binnen de GGZ. Genoeg te doen dus!

OOGPUNT team

YVETTE

Samen met Patrick ben ik OOGPUNT. Wij ontwikkelen alle projecten en formats.

Ik ben docent, theatermaker, ontwerper, filmer, dramaturg en organisator bij OOGPUNT.

bottom of page